Skip to main content

ARRANGEMENTEN

GROEPEN

Willen jullie met een grotere groep komen lunchen, borrelen of dineren, dan vind je hieronder de arrangementen die wij aanbieden aan gezelschappen vanaf 15 personen.

Lunch arrangement

Lunchen met een groep van 15 personen of meer? Dan hanteren wij onze keuze arrangementen om ervoor te zorgen dat jouw lunch ook snel en lekker geserveerd kan worden.

Benieuwd naar ons voorstel?

Bekijk onze luncharrangementen!

Borrel arrangement

Zodra er een reden voor een feestje is, dan is Plek graag van de partij! Promotie, verjaardag of jubileum? Of willen jullie gewoon een gezellige borrel, zonder speciale gelegenheid in gedachte te hebben, ook dan zijn jullie uiteraard van harte welkom (;

Bekijk onze borrelarrangementen!

Diner arrangement

Piekfijn of Perfect dineren, waar gaat jullie voorkeur naar uit? Welke keus jullie ook maken, lekker wordt het sowieso! Eerst informeel kletsen onder het genot van onze PlekPlanken, of lekker een all out 3-gangen menu, de keus is helemaal aan jullie.

Bekijk onze dinerarrangementen!

Shared Dinner arrangement

Ervaar gezamenlijke culinaire verrukkingen bij Plek Nijmegen. Ontdek onze Shared Dinner Arrangementen, waar smaken samenkomen in een sfeervolle ambiance. Geniet samen van een onvergetelijke eetervaring, gedeeld met vrienden en familie.

Bekijk onze shared dinner arrangementen!

Niet gevonden wat je zocht?

Heb jij grootsere plannen dan deze arrangementen toelaten?

Neem dan snel contact op met Lieke, vertel haar je plannen over de perfecte invulling en dan gaat zij kijken of wij je wensen kunnen laten uitkomen!